Vánoční vybíjená 

Protože se blíží Vánoce a s tím spojené hlavně jezení cukroví a gaučink u pohádek, rozhodli jsme se děti ještě před Vánocemi trochu zapotit v tělocvičně při turnaji v české vybíjené. Tento sport je na 1. stupni velice aktuální a hlavně chlapci ho mají velicerádi. My se rozhodli zapojit co nejvíce dětí ze třídy, což byl v této době chřipkovýchonemocnění vlastně každý, kdo přišel do školy. Velmi mě potěšilo, když jsem mezi našimi českými dětmi viděla v každé třídě hrát nějaké děti z Ukrajiny.T

urnaj se konal pouze v rámci naší školy a byl pro 4. a 5. ročníky zvlášť. Ve 4. ročníkumáme 4 třídy, takže každá hrála 3 zápasy. V 5. ročníku máme pouze 3 třídy, cožznamenalo 2 zápasy pro každou z nich.

Výkony byly vyrovnané a některé zápasy velice napínavé, vítěz však může být jen jeden.Mezi čtvrťáky si vítězství vybojovala 4. A a mezi 5. ročníky zvítězila 5. C. Všechny dětisi za odměnu odnesly diplom a nějakou sladkost na doplnění energie. Nejdůležitější však byla spolupráce dětí ve třídě a společná zábava při sportování.

Všem gratulujeme a děkujeme za účast!

Mgr. Kateřina Hradecká